Goed blessurenieuws voor PSV, dat El Ghazi snel weer kan verwelkomen op het veld

Goed blessurenieuws voor PSV, dat El Ghazi snel weer kan verwelkomen op het veld

26-02-2023 09:15 Laatste update: 09:16
48

PSV verwacht Anwar El Ghazi snel weer te kunnen verwelkomen in de selectie. Een rentree zondagmiddag tegen FC Twente lijkt te vroeg te komen, maar het duel van volgende week donderdag tegen ADO Den Haag moet haalbaar zijn voor de aanvaller. 

Het gaat de goede kant op met de 27-jarige El Ghazi, die op 5 februari geblesseerd raakte tijdens het uitduel met Feyenoord (2-2). Kort na zijn openingstreffer werd hij naar de kant gehaald. Van Nistelrooij liet vrijdag op de persconferentie weten dat hij tegen Twente wellicht deel uit kan maken van de selectie. Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt die kans inmiddels wat geslonken, maar het treffen met ADO in de KNVB Beker komende donderdag moet geen probleem zijn.


PSV mist voor het cruciale duel met Twente sowieso Thorgan Hazard en Sávio. Laatstgenoemde is naar alle waarschijnlijkheid nog tot de interlandperiode uitgeschakeld. Hazard is ook nog enkele weken uit de roulatie. Ibrahim Sangaré had de afgelopen dagen had wat last van griep, maar is zondagmiddag weer helemaal fit. De aftrap van PSV - Twente is om 16.45 uur. Als de Eindhovenaren winnen, slaan ze een gat van zes punten met de ploeg van trainer Ron Jans.