LIVE-discussie: Slot lost Feyenoord-puzzel op via Kökcü en Dilrosun

LIVE-discussie: Slot lost Feyenoord-puzzel op via Kökcü en Dilrosun

26-02-2023 11:23
324

Arne Slot heeft na het uitvallen van Quinten Timber zijn middenveld op kunnen vullen met Javairo Dilrosun. De aanvaller begint als ‘nummer 10’ met achter hem Mats Wieffer en de teruggekeerde Orkun Kökcü. De herstelde Gernot Trauner start vanaf de bank.

Voor Slot was het een moeilijke puzzel, maar uiteindelijk is het gelukt om met Wieffer, Kökcü en Dilrosun een middenveld op te stellen. In de achterhoede beginnen zoals gebruikelijk de laatste weken Marcus Pedersen, David Hancko, Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman. Voorin zijn er basisplekken voor Oussama Idrissi en Alireza Jahanbakhsh. Santiago Gimenez is de spits. 

Bij Fortuna Sittard keert Ximo Navarro terug in de basiself. Dat gaat ten koste van Dogan Erdogan. Ook Inigo Cordoba moet verstek geven voor de wedstrijd tegen de Rotterdammers. Voor hem speelt Tijjani Noslin. Burak Yilmaz is aanvoerder en spits van dienst bij de Limburgers. Özyakup staat bij Fortuna in de basis tegen zijn oude ploeg Feyenoord.

Opstellingen:

Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Dilrosun; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.
Fortuna Sittard: Pandur; Navarro, Guth, Siovas, Vita; Duarte, Bistrovic; Embalo, Özyakup, Noslin; Yilmaz