Schreuder over opvallend moment: 'Daarom liet ik hem niet invallen'

Schreuder over opvallend moment: 'Daarom liet ik hem niet invallen'

14 maart - 13:44
13

Dick Schreuder heeft duidelijkheid gegeven over het opvallende moment tijdens het duel van PEC Zwolle met De Graafschap. Younes Taha mocht zich klaarmaken voor een invalbeurt, maar was zijn wedstrijdshirt in de kleedkamer vergeten. Ondanks een ferme sprint, mocht hij niet meer invallen.

De actie van Taha resulteerde in een afkeurende blik van Schreuder, die de middenvelder terugstuurde naar de reservebank. "Soms gebeuren er dingen die hij niet moet doen. Op basis daarvan heb ik hem niet in laten vallen. Daar wil ik verder ook niets mee zeggen. We hebben dat besproken in de kleedkamer met iedereen erbij. Dat is klaar en Taha gaat gewoon vrijdag spelen", vertelt Schreuder aan ESPN.

Dat Taha nog snel zijn shirtje ging halen, kon Schreuder niet op andere gedachten brengen. "We moeten wisselen op dat moment en als hij er niet is, dan komt hij er niet in. Dan komt er een ander in. Dat was niet goed genoeg. Uiteindelijk ging deze wedstrijd aan hem voorbij, maar tegen NAC gaat hij gewoon spelen." PEC won met de hakken over de sloot tegen De Graafschap (0-1). Desondanks bevinden de Zwollenaren zich nu op een comfortabele eerste plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie