Feyenoord verlengt met rechterhand Slot: 'Bevestiging dat club met mij verder wil'

Feyenoord verlengt met rechterhand Slot: 'Bevestiging dat club met mij verder wil'

15-03-2023 17:08
44

Feyenoord heeft het contract van Marino Pusic met één jaar verlengd. De 51-jarige assistent-trainer tekent bij tot medio 2025, waardoor hij net zo lang vastligt als Arne Slot bij de Eredivisie-koploper.

Pusic kwam in de zomer van 2021 in het kielzog van Slot naar Rotterdam. De voormalig FC Twente-coach was ook bij AZ al de rechterhand van de hoofdtrainer. "Ik voel me heel erg op mijn plek bij Feyenoord", reageert hij op de clubsite. "Elke dag stap ik weer met plezier het veld op en de samenwerking met de spelers en de rest van de staf is ongelofelijk prettig."

"Dat de club ook met mij verder wil zie ik als een bevestiging voor de weg die we met z’n allen zijn ingeslagen. Daar wil ik graag nog langer onderdeel van uitmaken en bouwen aan nog meer succes", gaat Pusic verder. In het eerste seizoen van Slot en Pusic haalde Feyenoord meteen de finale van de Conference League. Momenteel is de club nog op drie fronten actief. In de Eredivisie gaan de Rotterdammers aan kop, in de KNVB Beker werd de halve finale bereikt en donderdag staat de return tegen Shakhtar Donetsk op het programma in de achtste finales van de Europa League.

Naast Slot en Pusic bestaat de technische staf van Feyenoord uit assistenten Sipke Hulshoff en John de Wolf en keeperstrainer Khalid Benlahsen.