Ocampos opnieuw goud waard voor Sevilla, Inter kent tegenstander in bekerfinale

Ocampos opnieuw goud waard voor Sevilla, Inter kent tegenstander in bekerfinale

28 april - 07:00
21

Lucas Ocampos heeft Sevilla woensdagavond een zwaarbevochten zege bezorgd op Athletic Bilbao. De voormalig Ajax-speler maakte in de blessuretijd de enige treffer van de avond. In Italïe rekende Fiorentina af met Cremonese, waardoor het finalist van de Coppa Italia is. 

Athletic Bilbao - Sevilla
Sevilla kreeg in Baskenland in de absolute slotfase een strafschop, na een overtreding op Ocampos. De Argentijn ging zelf achter de bal staan en faalde niet: 0-1. De overwinning betekende alweer de derde zege op een rij voor de club, die lange tijd leek te moeten vrezen voor degradatie. Inmiddels staan Los Nervionenses elfde, en maken ze ook nog kans op Europa League-winst. 

Fiorentina - Cremonese
In Italië stond het duel tussen Fiorentina en Cremonese op het programma, met als inzet een plek in de finale van de Coppa Italia. Fiorentina had het heenduel al met 2-0 gewonnen. In Florence werd er niet meer gescoord tegen de ploeg van Cyriel Dessers, die daarmee het bijzondere bekerseizoen ziet eindigen. Op 24 mei staat de finale op het programma, waarin Internazionale de tegenstander is.