Szymański wil langere verbintenis aan: 'Zou mooi zijn als ik mag blijven'

Szymański wil langere verbintenis aan: 'Zou mooi zijn als ik mag blijven'

06-05-2023 10:14 Laatste update: 11:13
67

Sebastian Szymański hoopt langer bij Feyenoord actief te kunnen blijven. De Pool kan naar verluidt voor tien miljoen euro worden overgenomen van Dinamo Moskou, de club waar de middenvelder nu van wordt gehuurd.

Szymanski spreekt in het tijdschrift PANNA! over zijn tijd in Rotterdam. De voetballer heeft het naar zijn zin en ziet zichzelf langer bij de koploper spelen. "Ik houd van het positiespel van Feyenoord. Het niveau van de Eredivisie is goed, dus ik moet elke wedstrijd vol aan de bak." De keuze voor Feyenoord pakte wat Szymański zelf betreft goed uit. "De kans op speeltijd was groot, de speelwijze sprak me erg aan en de fans zijn geweldig."

De Pool weet nog niet wat er in de zomer gaat gebeuren. Feyenoord heeft de optie de middenvelder permanent over te nemen. "Dat ligt niet in mijn handen. Ik ben dit seizoen gehuurd. Ik heb het super naar mijn zin. Het zou mooi zijn als ik mag blijven."

De middenvelder staat versteld van de kunsten van Arne Slot. "De trainer weet ons elke keer precies uit te leggen wat we moeten doen, zodat iedereen het begrijpt. Het zou top zijn als dat straks het kampioenschap oplevert. Een feest op de Coolsingel wil ik graag meemaken."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!