Weghorst spreekt ophef rond vertrek bij United tegen: 'Club is erg tevreden'

Weghorst spreekt ophef rond vertrek bij United tegen: 'Club is erg tevreden'

08-05-2023 20:31 Laatste update: 20:52
26

Wout Weghorst heeft zelf gereageerd op de berichten rond zijn mogelijke vertrek bij Manchester United. Volgens Engelse media is Manchester United niet tevreden met de Nederlander en moet hij aan het eind van dit seizoen vertrekken, maar daar weet de spits zelf niks van.

"Ik heb onlangs gesproken met de clubleiding over mijn toekomst", vertelt Weghorst over zijn contractsituatie na het duel met West Ham United. "De club gaf daarin aan heel erg tevreden met mij te zijn. Met mij is absoluut niet gecommuniceerd dat Manchester United niet verder wil met mij. Ik heb inderdaad in de media andere geluiden opgevangen, maar naar mij toe is waardering uitgesproken. Ze vinden mij absoluut een toevoeging voor het elftal."

Volgens Weghorst is er nog helemaal niks beslist en wacht hij af wat er met zijn toekomst gaat gebeuren. "Er is waardering naar mij toe uitgesproken. Het is zeker niet het geval dat de club aan ons of aan mij heeft gecommuniceerd niet met mij verder te gaan. Integendeel zelfs. Ik moet afwachten. Mijn taak is om me te concentreren op de competitie en de overige sportieve doelen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!