Nederlandse top ziet kans schoon: felbegeerd Toulouse-duo vertrekt transfervrij

Nederlandse top ziet kans schoon: felbegeerd Toulouse-duo vertrekt transfervrij

26 mei - 17:20
32

Branco van den Boomen en Stijn Spierings gaan Toulouse transfervrij verlaten. Dat kondigde de Franse club vrijdag aan. Het Nederlandse tweetal kiest ervoor om de contracten niet te verlengen en kan zich nu opmaken voor een nieuwe stap.

Van den Boomen liet al eerder doorschemeren dat hij zijn aflopende contract niet zou verlengen, maar nu is het definitief. De creatieve middenvelder geniet interesse van Feyenoord en PSV. Daarnaast zijn Leeds United, Aston Villa, Sevilla, VfL Wolfsburg, Olympique Marseille en Galatasaray ook gecharmeerd van de 27-jarige rechtspoot. Van den Boomen boekte dit seizoen veel succes met Toulouse, dat de Coupe de Ligue heeft gewonnen.

Spierings stond dit seizoen naast Van den Boomen op het middenveld, en gaat dus ook weg. Voetbal International maakte begin mei al melding van clubs die hem graag zouden inlijven. Zo zou PSV in hem een kandidaat zien om Ibrahim Sangaré te vervangen. Daarnaast zouden ook clubs uit Spanje, Italië, Turkije en Engeland zich hebben gemeld voor de controleur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie