Mbappé reageert op transfersituatie bij PSG: 'Een brief doet toch niemand kwaad'

Mbappé reageert op transfersituatie bij PSG: 'Een brief doet toch niemand kwaad'

15 juni om 19:27
Laatste update: 15 juni om 19:30

Kylian Mbappé keek raar op van het nieuws rond zijn brief naar de leiding van Paris Saint-Germain. Dat vertelt de aanvaller op een persconferentie. Volgens hem heeft zijn brief allemaal niet zo veel om handen en betekent het niets voor zijn contract.

"Ik wist niet dat één brief mensen zo kon kwetsen", vertelde een verbaasde Mbappé op de persconferentie van de Franse nationale ploeg. "Het is maar een brief. Ik heb hem al een tijdje geleden gestuurd. Ik hoef niet uit te leggen waarom ik die brief heb gemaakt. Daar heb ik mijn eigen redenen voor. Het enige wat ik wil zeggen is dat ik bij PSG blijf. Er is geen enkele andere optie en dat heb ik al gezegd."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Nederland

  • logo

    Frankrijk

Mbappé was dus enigszins verbaasd door de reacties, maar hij maakte zich er ook niet druk om. "Mensen kunnen praten en kritiek hebben, maar dat interesseert mij niet. Ik weet wat ik doe en waarom ik iets nodig acht. Mensen die daarover oordelen hebben niet alle informatie. Die reacties doen me niks, want ik blijf gewoon bij PSG."

Eerder deze week stuurde Mbappé een brief, waarin hij zou hebben aangegeven dat hij zijn contract niet wil verlengen in Parijs. Later werd er nog aan toegevoegd dat hij naar Real Madrid zou willen, maar daar was volgens de Fransman niets van waar.