'Schuurs kan binnenlandse toptransfer maken, Feyenoord kijkt aandachtig mee'

'Schuurs kan binnenlandse toptransfer maken, Feyenoord kijkt aandachtig mee'

17 juni om 17:37
Laatste update: 17 juni om 18:15

Perr Schuurs is nadrukkelijk in beeld bij SSC Napoli, meldt het Italiaanse DAZN. De centrumverdediger geldt bij de Serie A-kampioen als belangrijke kandidaat om Kim Min-jae te vervangen.

Schuurs maakte in augustus vorig jaar de overstap van Ajax naar Torino en kent een ijzersterk debuutseizoen in Italië. Binnen een jaar na zijn transfer kan hij mogelijk een flinke stap omhoog maken. Schuurs staat bij Napoli hoog op de verlanglijst om Kim op te volgen, klinkt het. De Zuid-Koreaan staat in de belangstelling van Manchester United en Bayern München.

Volgens het medium zocht Napoli in april al voor het eerst contact bij Torino om te praten over een mogelijke overgang van Schuurs. Een concreet bod ligt er nog niet op tafel. Het afgelopen seizoen kwam Schuurs tot dertig Serie A-optredens. Met Torino eindigde de Nederlander op de tiende plaats.

Dávid Hancko
Dat Schuurs een serieuze optie is om Kim te vervangen bij Napoli, is ook nieuws voor Feyenoord. Volgens Napolitaanse media staat Dávid Hancko ook op de lijst bij I Partenopei. Napoli heeft naar verluidt achttien miljoen euro over voor de Slowaak, terwijl Feyenoord zeker 23 miljoen euro verlangt.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!