'AC Milan wil verrassen en aanval gaan versterken met Premier League-duo'

'AC Milan wil verrassen en aanval gaan versterken met Premier League-duo'

28-06-2023 08:38
18

AC Milan pakt flink door op de transfermarkt. Het was al bekend dat Ruben Loftus-Cheek bijna binnen is, maar nu is de kans ook goed aanwezig dat Christian Pulisic en Adama Traoré de overstap naar San Siro maken. Dat meldt onder meer Gianluca Di Marzio.

AC Milan krijgt binnenkort een flinke smak geld door de verkoop van Sandro Tonali aan Newcastle United. De Italianen willen dat niet alleen herinvesteren in een nieuwe middenvelder. Daardoor is naast Loftus Cheek ook Chelsea-teamgenoot Pulisic op weg naar Milan. De clubs liggen wel nog uit elkaar: Chelsea wil 25 miljoen euro ontvangen voor de Amerikaan, terwijl Milan minder hoopt te betalen. Dat melden Engelse media en Fabrizio Romano.

Daarnaast zet Milan dus ook in op Traoré, die over enkele dagen transfervrij de deur uitloopt bij Wolverhampton Wanderers. Dat schrijft Di Marzio. Trainer Stefano Pioli ziet in de Spanjaard een goed alternatief voor op de flanken. AS Roma heeft ook een oogje op Traoré, maar AC Milan heeft op dit moment de beste papieren om aan de haal te gaan met de pijlsnelle aanvaller.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!