'Idrissi gaat voor kans in Spanje en laat langer verblijf bij Feyenoord schieten'

'Idrissi gaat voor kans in Spanje en laat langer verblijf bij Feyenoord schieten'

07-07-2023 15:06
111

Oussama Idrissi zou volgend seizoen voor zijn plek willen vechten bij Sevilla. Dat meldt de Spaanse sportkrant AS. De Marokkaans-Nederlandse aanvaller heeft ook de mogelijkheid tot een langer verblijf bij Feyenoord, maar die kans wordt dus een stuk kleiner.

Trainer Arne Slot gaf al aan dat Feyenoord Idrissi komend seizoen zal missen en dat hij de buitenspeler er graag bij heeft als de kans zich voordoet. De aanvaller zelf is echter vastberaden om te vechten voor zijn plek bij Sevilla. Met de nieuwe trainer José Luis Mendilibar hoopt Idrissi dat hij een nieuwe kans kan afdwingen in Andalusië. Tot nu toe speelde hij slechts zeventien wedstrijden in drie jaar onder contract bij Sevilla.

Idrissi speelde nog geen enkel volledig seizoen in dienst van Sevilla. In zijn eerste jaar werd hij een half jaar verhuurd aan Ajax, in zijn tweede seizoen een half jaar aan Cádiz en daarna dus een jaar aan Feyenoord. In Rotterdam deed Idrissi het niet onverdienstelijk met zeven goals en acht assists in 38 wedstrijden. Idrissi heeft bij Sevilla nog een contract tot de zomer van 2025.