'Peter Bosz belde mij voor de finale, ik wil hem overtuigen van mijn kunnen'

'Peter Bosz belde mij voor de finale, ik wil hem overtuigen van mijn kunnen'

09-07-2023 23:32
36

Ismael Saibari veroverde met Marokko O23 de Afrika Cup en tijdens de festiviteiten droeg hij prominent een shirt met de naam van Abdelhak Nouri. In gesprk met ESPN legt de 21-jarige PSV'er uit waarom hij een eerbetoon bracht aan de ex-Ajacied.

"Ik had dat gewoon zelf besloten, want ik ben de laatste tijd heel close met de familie Nouri", zegt Saibari, die een basisplaats had in de finale tegen Egypte (2-1). "Dat komt omdat zijn broer, Mohammed Nouri, samenwerkt met mijn agent Ali Dursun. Toen dacht ik eraan, net voor de finale. Dat ik misschien een mooi eerbetoon voor hem en zijn familie kon doen. Dat is de reden."

Saibari had ook al kort contact met Peter Bosz, zijn nieuwe trainer bij PSV. "Voor de finale heeft hij gebeld en mij succes gewenst. Hij wilde me niet te veel storen tijdens het toernooi. Hij zei dat we elkaar daarna wel zouden spreken. Of ik vakantie nodig heb? Niet veel. Tien dagen, twee weken is wel genoeg. Daarna wil ik de trainer overtuigen van mijn kunnen en hopen op een basisplaats."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!