Slot: "Danjuma is een goede speler, dat weten we allemaal"

Slot: 'Feyenoord kijkt naar meerdere opties, Danjuma bijvoorbeeld goede speler'

12 juli 2023 om 21:21

Feyenoord-trainer Arne Slot beaamt dat hij gecharmeerd is van Arnaut Danjuma. De zesvoudig Oranje-international staat in de belangstelling van de Rotterdammers, al lijkt hij voorlopig te duur.

"Het is geen geheim dat wij ons oriënteren op de markt", begint Slot in gesprek met de NOS. "Danjuma is bijvoorbeeld een goede speler, dat weten we allemaal. Of iets reëel is, zijn dingen die we intern uitzoeken. We kijken natuurlijk naar meerdere opties."

Naast Danjuma worden ook Luka Ivanusec (Dinamo Zagreb) en Arsen Zakharyan (Dinamo Moskou) nadrukkelijk in verband gebracht met Feyenoord. "Ik viel zaterdag uit mijn rol", laat Slot weten bij ESPN. "Normaal ga ik niet in op namen die rondzingen, maar toen zaten we in een wat intiemere setting en liet ik mij ontvallen dat we Ivanusec een interessante speler vinden. Maar wij vinden best veel spelers interessant. Sommige halen de media wel, anderen niet. Het is niet aan mij om daarop te reageren, want dat komt ons ook niet ten goede. Je kan andere clubs wakker schudden."

De Nederlandse kampioen moet ook rekening houden met uitgaande transfers. Zo zou Justin Bijlow interesse genieten van Manchester United. "Wij hebben veel goede spelers en er staat veel waarde op het veld. Dan zal er ook interesse zijn. Alleen dan moet het wel voor alle partijen goed zijn. Niet alleen voor de speler en de club die hem wil kopen, maar ook voor Feyenoord. Op dit moment kijk ik vooral naar het feit dat ze hier zijn en ik hoop nog heel lang met ze te werken."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!