'Feyenoord en Dinamo Zagreb naderen elkaar na tweede bod op Ivanusec'

'Feyenoord en Dinamo Zagreb naderen elkaar na tweede bod op Ivanusec'

12 juli om 23:34
Laatste update: 12 juli om 23:41

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb over Luka Ivanusec gaan de goede kant op. Dat meldt 1908.nl. De Rotterdammers hebben een tweede bod uitgebracht op de Kroatische international.

Feyenoord wil de 24-jarige linksbuiten, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, losweken bij Zagreb. Het eerste voorstel van de Nederlandse kampioen bedroeg ongeveer zeven miljoen euro, maar dat was niet genoeg. De Rotterdammers hebben het bod nu verhoogd tot acht miljoen, plus bonussen.

Daarmee komen Feyenoord en Dinamo Zagreb steeds nader tot elkaar, stelt 1908.nl. De Kroatische topclub discussieert intern nog over het laatste bod, maar het verschil tussen vraag en aanbod is volgens ingewijden overbrugbaar. 

Ivanusec staat zelf open voor de transfer naar Feyenoord, dat in de zoektocht naar een linksbuiten ook in verband werd gebracht met Arnaut Danjuma. Daarnaast staan aanvallende middenvelder Arsen Zakharyan en rechtsbuiten Gustav Isaksen op het lijstje. De Kroaat geniet nu echter prioriteit.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!