'Kroatische vraagprijs van 12 miljoen ontkend: Feyenoord dicht bij transfer'

'Feyenoord nadert Dinamo Zagreb tot op enkele tonnen: transfer nabij'

18 juli om 06:55
Laatste update: 18 juli om 07:47

Feyenoord gaat spoedig een derde bod uitbrengen op Luka Ivanusec. De Rotterdammers zagen een tweede voorstel afgewezen, maar het verschil met Dinamo Zagreb over de vaste transfersom bedraagt nog maar enkele tonnen. Dat meldt 1908.nl.

Acht miljoen euro plus bonussen was nog niet genoeg om de Kroatische topclub te overtuigen, maar een akkoord hangt desondanks in de lucht. Volgens het fanmedium mag Ivanusec voor minder dan negen miljoen euro vertrekken, exclusief lage en laagdrempelige bonussen. Daarmee wordt de berichtgeving in Kroatië tegengesproken. Jutarnji list meldde dat Zagreb twaalf miljoen verlangde, terwijl Feyenoord tien miljoen plus bonussen voorstelde.

Feyenoord zal het grootste gedeelte van de transferrechten in handen krijgen. De Nederlandse kampioen moet ook nog een persoonlijk akkoord bereiken met Ivanusec, maar de kans lijkt groot dat de Kroatische international de nieuwe linksbuiten in De Kuip wordt.

Arsen Zakharyan staat ook nog steeds op de lijst bij Feyenoord. Het Russische toptalent van Dinamo Moskou kost acht miljoen euro, maar dat is wel slechts voor een deel van de transferrechten. Volgens 1908.nl is het afwachten of Feyenoord echt doorpakt voor de aanvallende middenvelder, die ook zijdelings in beeld is bij Ajax.

De technische staf van Feyenoord is verder zeer gecharmeerd van Gustav Isaksen. De komst van de Deense rechtsbuiten is echter ver weg. FC Midtjylland communiceerde onder meer aan AC Milan een vraagprijs van achttien miljoen euro.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!