'Opvallend nieuws: Everton neemt ultieme revanche en kaapt Danjuma'

'Opvallend nieuws: Everton neemt ultieme revanche en kaapt Danjuma'

20-07-2023 10:31 Laatste update: 12:54
66

Niet AC Milan, maar Everton wordt waarschijnlijk de nieuwe club van Arnaut Danjuma. The Toffees lijken de transfer van de Nederlander te kapen. Saillant detail: afgelopen winter overkwam Everton dat juist, toen Tottenham Hotspur plotseling aan de haal ging met Danjuma.

Danjuma leek hard op weg te zijn naar een (tijdelijke) overgang naar AC Milan. Everton, dat al interesse had, pakt nu echter plotseling door. Dat meldt het Spaanse AS en bevestigt Fabrizio Romano. Een huuraanbieding van de nummer zeventien van de Premier League zou zelfs al geaccepteerd zijn.

Eerder werd nog gemeld dat Danjuma enthousiast was over een move naar AC Milan, maar hij geeft nu toch de voorkeur aan een Everton-transfer. Afgelopen winter was de aanvaller nog dicht bij een move naar Goodison Park, maar toen wist Tottenham de huurtransfer te kapen. Dat zorgde voor woede bij Everton, dat Danjuma nu zelf voor de neus van Milan wegplukt.

Het is niet duidelijk onder welke voorwaarden Danjuma de huurtransfer naar Engeland gaat maken. Zijn club Villarreal stelde harde eisen in eerdere onderhandelingen. Zo wilde het per se een verplichte optie tot koop opnemen in de deal. Het is niet duidelijk of Everton daar akkoord mee is gegaan.