'Bullaude kan in Europa blijven: nog twee clubs tonen interesse'

'Bullaude kan in Europa blijven: nog twee clubs tonen interesse'

23-07-2023 13:12
94

Ezequiel Bullaude hoeft Europa niet te verlaten. Zaterdag werd bekend dat Vasco da Gama interesse heeft in de Argentijnse speler van Feyenoord, maar de aanvallende middenvelder blijft liever in het Europese continent. 

Dat meldt 1908.nl. 'Vasco da Gama krijgt voorlopig een nul op het rekest van de speler, maar laat niet los. De Brazilianen hopen alsnog beet te hebben met de aanbieding die het bij Feyenoord neergelegd heeft', schrijft het medium.

Naast de Braziliaanse club zou ook het Bologna FC van Sydney van Hooijdonk bij Feyenoord geïnformeerd hebben naar Bullaude. De andere club die interesse heeft getoond is SC Braga. De Portugese topclub speelt komend seizoen in de Champions League. Ook zijn er meer Zuid-Amerikaanse clubs die Bullaude graag aan willen trekken. 'Zo lang zijn voorkeur daar niet ligt hoeven die clubs niet genoemd te worden. Hier zitten ook absolute topclubs van het continent tussen.'

Het afgelopen seizoen speelde Bullaude vijftien officiële wedstrijden voor Feyenoord. Daarin was hij goed voor één doelpunt en twee assists. Hij tekende in augustus 2022 een contract tot medio 2027 in Rotterdam.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!