'Fulham zwicht alsnog en verkoopt dwarsligger Mitrovic, vervanger op komst'

'Fulham zwicht alsnog en verkoopt dwarsligger Mitrovic, vervanger op komst'

24-07-2023 08:48
22

Aleksandar Mitrović lijkt dan toch naar Saudi-Arabië te vertrekken. De 28-jarige spits was woedend dat Fulham een transfer naar Al Hilal dwarsboomde, maar The Cottagers lijken nu toch hun medewerking te verlenen. 

Volgens Fabrizio Romano stevenen beide clubs op een deal af. Alleen de laatste details scheiden Mitrovic nog van een lucratieve overstap naar Saudi-Arabië. De Serviër was eerder nog bijzonder teleurgesteld in Fulham, dat een bod van veertig miljoen euro had afgeslagen. Volgens Sky Sports dreigde hij zelfs nooit meer voor de Londense Premier League-club uit te willen komen. 

"Laten we eerlijk zijn over Mitrovic: het is geen ideale situatie", reageert manager Marco Silva, die zelf een avontuur in Saudi-Arabië afwees. "Zoals jullie weten zal hij niet spelen. Hij deed woensdag ook al niet mee en werkt niet goed samen met zijn teamgenoten."

Bij Fulham heeft Mitrović nog een driejarig contract. Hij speelt nu vijf jaar bij de club en maakte al drie promoties naar de Premier League mee. De 81-voudig international was afgelopen seizoen goed voor veertien Premier League-goals, terwijl hij een jaar eerder meer dan veertig keer scoorde in het Championship.

Raúl Jiménez
Fulham lijkt al in te spelen op een vertrek van Mitrovic. De Londenaren hebben een akkoord bereikt met Wolverhampton Wanderers over de transfer van Raúl Jiménez. De 32-jarige Mexicaan kost 6,4 miljoen euro, plus bonussen. Dat meldt The Athletic

Fulham is ook druk doende om de defensie te versterken. Met Ajax werd al een akkoord bereikt over Calvin Bassey. Ook een deal voor Mohammed Salisu van Southampton is nabij.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!