'Bullaude heeft tijdelijke transfer bijna binnen en keert terug naar geboorteland'

'Feyenoord stuurt Bullaude voor anderhalf jaar terug naar geboorteland'

1 augustus om 17:38
Laatste update: 1 augustus om 22:58

Ezequiel Bullaude is dicht bij een transfer naar het Argentijnse Boca Juniors. Volgens 1908.nl nadert Feyenoord een akkoord met de Argentijnse club over een tijdelijke transfer van de aanvallende middenvelder.

Afgelopen weekend lekte de interesse van Boca Juniors al uit, maar inmiddels zijn de onderhandelingen in een vergevorderd stadium. Feyenoord was al even op zoek naar een club om Bullaude tijdelijk vlieguren te laten maken. Vasco da Gama toonde ook interesse, maar de Brazilianen lijken dus achter het net te vissen. Het zou gaan om een huurperiode van anderhalf jaar.

Bij Boca Juniors kan Bullaude samenspelen met een bijzondere spits: de Argentijnen wisten eerder deze zomer Edinson Cavani naar Bombonera te halen. Bullaude staat tot 2027 onder contract bij Feyenoord. Afgelopen seizoen kwam hij in vijftien wedstrijden binnen de lijnen. Hij scoorde één keer en leverde twee assists af. In een eerder stadium werden ook het Italiaanse Bologna, het Spaanse Elche en het Portugese SC Braga genoemd als potentiële bestemmingen.