Eredivisie-topscorer blijft koel bij interesse: 'Als ik scoor, gaat prijs omhoog'

Eredivisie-topscorer blijft koel bij interesse: 'Als ik scoor, gaat prijs omhoog'

06-08-2023 11:19
30

Tasos Douvikas is nog steeds onzeker over zijn toekomst bij FC Utrecht. De Griekse spits scoorde zaterdag twee keer in een oefenduel met het Spaanse Espanyol, maar er zijn nog altijd genoeg geïnteresseerde clubs om hem weg te kapen.

Douvikas blijft in ieder geval tot het einde zijn best doen voor Utrecht. "Ik hou er erg van om hier te voetballen", vertelt de Griekse goalgetter tegen RTV Utrecht. "Hier heb ik veel zelfvertrouwen." Douvikas gaf eerder al aan dat hij een stap wil maken, maar die transfer zit er nog niet in. "Ik moet daarin professioneel zijn. Zolang ik blijf scoren gaat mijn prijs omhoog."

Wedden

Meer odds

Mocht Douvikas een transfer maken, dan heeft de Griek in ieder geval een favoriete bestemming. De spits hoopt op de Premier League. "Natuurlijk wil ik in die topcompetitie spelen. Maar we zullen zien. Ik weet niet van welke clubs er interesse is. Dat laat ik aan mijn zaakwaarnemers. Die melden zich bij mij als er iets officieels is." Vorig seizoen pakte Douvikas de topscorerstitel in de Eredivisie. Door zijn negentien doelpunten moest hij die wel delen met Xavi Simons.