'Feyenoord geeft groen licht en maakt huurdeal mét koopoptie maandag bekend'

'Feyenoord geeft groen licht en maakt huurdeal mét koopoptie maandag bekend'
6 augustus om 23:25
Laatste update: 6 augustus om 23:47

De kans is levensgroot dat Feyenoord op korte termijn Ezequiel Bullaude uitzwaait. De Argentijn vertrekt naar Boca Juniors, dat hem voor achttien maanden zal huren. Dat meldt TyC Sports.

Feyenoord onderhandelde de laatste weken met verschillende clubs in Zuid-Amerika, waarna Boca Juniors als winnaar uit de bus is gekomen. Zodra de clubs een 'fiscaal obstakel' hebben opgelost, zullen de Nederlandse en Argentijnse topclub de huurdeal bekrachtigen. Vermoedelijk gebeurt dat maandag al.

Bullaude zal tot begin 2024 in Argentinië gaan spelen, aldus TyC Sports. Ook is er een optie tot koop afgesproken. Bullaude speelde voor Godoy Cruz, voordat hij een jaar geleden naar Rotterdam verhuisde. Mede door aanpassingsproblemen - trainer Arne Slot zei onlangs dat Bullaude zelfs moest wennen aan het gras - werd de aanvallende middenvelder geen vaste waarde.

Vanwege zijn aanstaande exit werd Bullaude al niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Feyenoord voor het verloren duel om de Johan Cruijff Schaal met PSV (0-1). De 22-jarige Argentijn kostte vorig jaar twee miljoen euro en maakte één doelpunt in Rotterdamse dienst.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Ronald Graafland!