'Feyenoorder gespot op vliegveld: tijdelijk vertrek lijkt kwestie van tijd'

'Bullaude gespot in Argentinië: tijdelijk vertrek bij Feyenoord kwestie van tijd'
9 augustus om 12:37

Ezequiel Bullaude gaat binnen afzienbare tijd de tijdelijke overstap naar Boca Juniors maken. De Argentijnse middenvelder staat al op de foto op het vliegveld van Buenos Aires. De Rotterdammers gaan hem voor achttien maanden verhuren aan Boca Juniors.

In het contract is ook een optie tot koop opgenomen. Hoe hoog die som is, is onbekend. Bullaude keert in januari 2025 pas terug naar Feyenoord als Boca Juniors besluit om hem niet over te nemen. De 22-jarige middenvelder werd vorig jaar zomer voor twee miljoen euro overgenomen van het eveneens Argentijnse Godoy Cruz. Bij Feyenoord hoefde Bullaude ook dit seizoen niet op veel speeltijd te rekenen.

Eerder waren ook het Braziliaanse Vasco da Gama, Bologna uit Italië en het Portugese SC Braga in de markt. Feyenoord gaat nog wel op zoek naar een vervanger voor Bullaude. De Argentijn heeft nog een contract tot 2027 in de Rotterdamse Kuip. Bullaude zou het in zijn eerste seizoen heel erg lastig hebben gehad met de aanpassing aan Nederland. Onder andere de taal breek een struikelblok.