Douvikas in 'nadrukkelijke belangstelling': 'Als de juiste prijs komt, gaat hij'

Douvikas in 'nadrukkelijke belangstelling': 'Als de juiste prijs komt, gaat hij'

20-08-2023 14:47
19

Er is veel belangstelling voor FC Utrecht-spits Anastasios Douvikas. Dat heeft Jordy Zuidam zondagmiddag bevestigd. De technisch directeur van de Domstedelingen is echter niet van plan om de Griekse spits zomaar van de hand te doen. 

Zuidam staat voorafgaand aan Utrecht - sc Heerenveen voor de camera van ESPN, waar hij wordt geconfronteerd met de Griekse vlag in De Galgenwaard, die er speciaal hangt voor Douvikas. "Kan die het hele seizoen blijven hangen denk je?", aldus de verslaggever.

"Daar is het (de transfermarkt, red.) nog te lang voor open", antwoordt Zuidam. "Ondanks dat het kort is. Dat moeten we gaan zien. Iedereen weet dat hij in de nadrukkelijke belangstelling staat. Op het moment dat we daar een goede deal in kunnen maken, dan zullen we dat doen. Maar we staan er wel heel stevig in. We laten hem alleen gaan op het moment dat we echt denken dat het een hele goede deal voor Utrecht is."

"Het is de topscorer van de Eredivisie", vervolgt Zuidam, die Utrecht zondagmiddag in eigen huis met 0-2 zag verliezen van Heerenveen. "Die willen we graag behouden, maar we weten ook hoe voetbal werkt, dus als de juiste prijs op de tafel komt, dan zal hij gaan." Die juiste prijs is vooralsnog niet op tafel gekomen. "Tot nu toe is het zeker niet zo dat het dichtbij een akkoord is", besluit de directeur.