Ten Hag dreigt FC Twente de das om te doen: 'Dat is een beetje dom, hè'

Ten Hag dreigt FC Twente de das om te doen: 'Dat is een beetje dom, hè'

21-08-2023 14:45
23

FC Twente hoopt nog steeds op de komst van Facundo Pellistri, bevestigt Jan Streuer. Dat de Uruguayaan in beide Premier League-wedstrijden van Manchester United inviel, noemt hij - met een knipoog - 'heel dom' van manager Erik ten Hag.

Ten Hag tipte het 21-jarige toptalent Pellistri hoogstpersoonlijk in Enschede, waarna Twente werk begon te maken van een mogelijke huurdeal. Inmiddels is het einde van de transferperiode in zicht en ligt er nog geen akkoord. "We proberen Pellistri te halen", zegt Streuer bij ESPN.

Opvallend: in de twee Premier League-wedstrijden van Manchester United, tegen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur, kreeg de Uruguayaanse vleugelaanvaller speelminuten van Ten Hag. "Ten Hag heeft hem zelf voorgesteld, dus dat is een beetje dom hè", knipoogt Streuer. Serieuzer: "Nu wordt het wat moeilijker, denk ik."

Van Bergen 'kandidaat'
Mitchell van Bergen, aanvaller van Stade Reims, staat ook op de lijst in de Grolsch Veste. Streuer: "Hij is een kandidaat. Van Bergen heeft de laatste twee jaar niet optimaal gepresteerd en ook niet zo heel veel gespeeld, maar we hebben het gevoel dat het een talentvolle speler is. Hij moet terug naar zijn oude niveau van Heerenveen en Vitesse."