'Gouden gozer' van PSV zakt door het ijs: "Dat kun je je niet voorstellen"

'Gouden gozer' van PSV zakt door het ijs: "Dat kun je je niet voorstellen"

22 augustus om 23:40

Jan Boskamp en Giovanni van Bronckhorst vonden Ibrahim Sangaré zwaar teleurstellen tegen Rangers FC. De twee erkennen de kwaliteiten van de PSV-middenvelder, maar vonden hem wel erg veel balverlies lijden op Ibrox.

Met zijn balverlies leed Sangaré de openingstreffer van Rangers in. Daarna maakte hij zelf de gelijkmaker, waardoor het uiteindelijk 2-2 kon worden. "Hij maakte wel een goede goal, maar hij had zó veel balverlies", zegt Boskamp aan tafel bij RTL. "Dat kun je je niet voorstellen."

"Hij was in principe altijd vrij aanspeelbaar, maar dat is zijn spel niet", vervolgt Boskamp, die normaal gesproken wel fan is van Sangaré. "In principe is hij een gouden gozer voor je ploeg." Van Bronckhorst kan zich daarin vinden. "Vandaag was het minder, maar het is natuurlijk een geweldige speler."

Boskamp vindt de defensie van PSV ook ondermaats. "Waar ik het meest van ben geschrokken, is de verdediging op bepaalde momenten. Van Dest kan ik het begrijpen, omdat hij heel weinig gespeeld had. Maar het ging heel moeilijk."