'Fulham komt weer uit in Eredivisie en gaat voor international van AZ'

'Fulham komt weer uit in Eredivisie en gaat voor international van AZ'

24-08-2023 21:36
17

Ook in de laatste week van de transferperiode wordt er nog getrokken aan de spelers van AZ. Nu valt de naam van Yukinari Sugawara: de Japanse vleugelverdediger staat volgens The Daily Mail op de lijst bij Fulham.

Fulham werd donderdag geconfronteerd met de interesse van Bayern München in Kenny Tete, die - net als Feyenoorder Lutsharel Geertruida - wordt genoemd als potentiële vervanger voor Benjamin Pavard, die op weg is naar Internazioanle. In de zoektocht naar alternatieven zou de Premier League-club zijn uitgekomen bij AZ.

Fulham heeft 'firm interest' in Sugawara, klinkt het. De vijfvoudig international van Japan heeft wel oren naar een verhuizing naar Engeland, maar hij zal eerst moeten wachten op een akkoord tussen de clubs. De marktwaarde van Sugawara wordt geschat op minimaal 11,5 miljoen euro. Ook de Belgische rechtsback Timothy Castagne (Leicester City) staat op de Fulham-lijst, maar The Cottagers zouden verder zijn met Sugawara.

Ook aan Vangelis Pavlidis wordt getrokken door buitenlandse clubs, waaronder Sevilla. Fulham shopte deze zomer al in de Eredivisie: voor de van Ajax overgekomen Calvin Bassey werd 23 miljoen euro neergeteld.