Leegloop bij AZ mogelijk nog niet voorbij: 'Of ik ook wegga? Wie weet'

Leegloop bij AZ mogelijk nog niet voorbij: 'Of ik ook wegga? Wie weet'

23-08-2023 17:54 Laatste update: 17:59
76

Vangelis Pavlidis sluit niet uit dat ook hij vertrekt bij AZ. In Alkmaar is een serieuze leegloop gaande, nu ook Jesper Karlsson en Pantelis Hatzidiakos op de weg naar de uitgang zijn. Pavlidis maakt zich daar echter niet druk om.

AZ staat aan de vooravond van een tweeluik met SK Brann in de laatste voorronde van de Conference League. Na Tijjani Reijnders, Milos Kerkez en Sam Beukema lijken Karlsson en Hatzidiakos ook te vertrekken, terwijl Pavlidis eveneens op belangstelling kan rekenen. "Of ik wegga? Wiet weet", laat Pavlidis op de persconferentie optekenen door het Algemeen Dagblad.

"Ik ben nu hier en we zien wel wat er gaat gebeuren. Ik zal hier sowieso mijn best doen tot de laatste dag. Of ik een stap maak, ligt niet alleen in mijn handen", vervolgt Pavlidis. De Griek maakt zich geen zorgen over de leegloop in Alkmaar. "We hebben nog genoeg spelers. Dat hebben we in de eerste wedstrijden van het seizoen ook gezien. Jordy Clasie is er nog, Dani de Wit ook en Jens Odgaard en Yukinari Sugawara."