Ajax-talenten worden ongeduldig en delen cryptische boodschap via Instagram

Ajax-talenten worden ongeduldig en delen cryptische boodschap via Instagram

30-08-2023 07:50
193

Gabriël Misehouy heeft een cryptische boodschap gedeeld via zijn Instagram. In de post laat het achttienjarige talent weten, dat zijn geduld op begint te raken. Daarmee doelt hij waarschijnlijk op de contractonderhandelingen met zijn club Ajax. Opvallend is ook dat Silvano Vos het bericht op zijn pagina deelt.

Ajax en Misehouy zijn op dit moment in onderhandeling over een verlenging van zijn tot medio 2024 lopende contract. Echter is de concurrentie niet mals, aangezien Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Chelsea en OSC Lille hebben geïnformeerd. Misehouy heeft de intentie om met Ajax door te gaan en hij hoopt ook bij de eerste selectie aan te sluiten. Toch lijkt het er in zijn Instagram-post op dat de middenvelder niet tevreden is over de snelheid van de onderhandelingen.

Saillant detail is dus dat Vos het bericht ook op zijn Instagram deelt. De leeftijdsgenoot van Misehouy zit inmiddels al bij de A-selectie van de Amsterdammers, maar ook voor hem is er interesse. Atlético Madrid zou Vos graag over willen nemen, maar heel makkelijk wordt dat niet. De middenvelder verlengde onlangs zijn contract bij Ajax tot 2028. Toch hebben de Madrilenen nog altijd vertrouwen dat het goed kan komen. Het zou dus kunnen dat Vos met het delen van deze Instagram-post hint op de onderhandelingen met Atlético.

Inmiddels heeft Misehouy de caption onder zijn bericht aangepast naar: 'God's Timing.' Vos en Misehouy spelen allebei al sinds hun zevende voor Ajax. Het duo doorliep daarna alle jeugdelftallen op Sportpark De Toekomst.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gabriel Misehouy (@gabriel.misehouy)