Perez ziet in Ramaj 'voltreffer' bij Ajax: 'Voegt écht iets toe aan je opbouw'

Perez ziet één 'voltreffer' bij Ajax: 'Ben ik echt heel erg van gecharmeerd'

29 oktober 2023 om 21:15
Laatste update: 29 oktober 2023 om 21:59

Diant Ramaj heeft indruk weten te maken op Kenneth Perez. De analist laat zich in het ESPN-programma Dit was het Weekend lovend uit over de doelman, en ziet hem als lichtpuntje bij Ajax

"Eén aankoop, moet ik wel zeggen, dat is denk ik echt een voltreffer: Ramaj", aldus Perez. "Daar ben ik echt heel erg van gecharmeerd. Hij voegt écht iets toe aan je opbouw. Hij had één gek balletje dat heel gevaarlijk werd, maar ook zijn keeperskwaliteiten. Dit is echt een keeper waarmee je verder moet gaan in plaats van Gorter. Dan is dit echt kwaliteit", besluit de Deen, die ondanks de vijf tegengoals erg te spreken is over de doelman. Bij Goedemorgen Eredivisie sprak ook Aad de Mos uit dat één Ajax-aankoop hem kan bekoren, namelijk Ramaj.

Ramaj kwam deze zomer voor een bedrag van naar verluidt vijf miljoen over van Eintracht Frankfurt, door de inmiddels vertrokken technisch directeur Sven Mislintat. Achter Géronimo Rulli was Ramaj de beoogde tweede doelman, maar toen Rulli geblesseerd was, koos Maurice Steijn voor Jay Gorter. Nadat laatstgenoemde ook geblesseerd raakte, koos Hedwiges Maduro voor Ramaj.