Buitenspel: MVV krijgt lachers op de hand op social media met Messi-vergelijking

Buitenspel: MVV krijgt lachers op de hand met ludieke Ballon d'Or-vergelijking

31 oktober om 11:28

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

MVV Maastricht beschikt over humor
Maandagavond trad MVV Maastricht, tegelijk met het Ballon d'Or-gala, aan tegen Jong FC Utrecht. Spits Koen Kostons, die zes keer scoorde en vier keer aangever was in de eerste twaalf Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden van het seizoen, was er 'gewoon' bij op Sportpark Zoudenbalch. 'Ondanks meerdere uitnodigingen om het gala van vanavond bij te wonen heeft Koen Kostons ervoor gekozen om vanavond gewoon van de partij te zijn bij Jong Utrecht - MVV', dolt MVV op X, voorheen Twitter.

'waardoor de Ballon d’Or zal worden uitgereikt aan Lionel Messi - die nog nooit scoorde in de KKD', gaat het bericht verder. MVV speelde met 1-1 gelijk in Utrecht, terwijl Messi in Parijs zijn achtste Ballon d'Or in ontvangst nam. Het verschil moet er zijn...