Messi haalt uit naar Spaanse journalist: 'Je liegt weer'

Messi haalt uit naar Spaanse journalist na 'nieuwtje': 'Je liegt weer'

31 oktober 2023 om 23:47

Lionel Messi heeft de bekende Spaanse journalist Gerard Romero teruggefloten. De Ballon d'Or-winnaar haalt via sociale media een 'nieuwtje' van Romero onderuit.

Messi werd maandagavond voor de achtste keer in zijn loopbaan uitgeroepen tot beste speler van de wereld. Volgens Romero sprak de 36-jarige aanvaller na afloop van het gala met Joan Laporta. De voorzitter van FC Barcelona zou Messi bedankt hebben voor de mooie woorden over de club. Ook spraken de twee over een geschikte datum voor een eerbetoon aan de Argentijnse wereldkampioen.

Dat was althans de lezing van Romero, maar Messi haalt uit naar de Spaanse verslaggever. 'Je liegt… en dat is niet voor het eerst', reageerde de Gouden Bal-winnaar. Romero gaat vervolgens door het stof. 'Duizend excuses aan iedereen, en nog eens duizend meer', schrijft hij op X. 'Ik ben weer voor de gek gehouden met iets dat verband houdt met Leo. Ik leer niet. Erg beroerd. Ik beloof dat we er alles aan doen om te voorkomen dat het nog een keer gebeurt. Excuses.'