Müller ziet gebrek aan respect en haalt uit naar Bayern-spelers

Thomas Müller ziet gebrek aan respect en haalt uit naar Bayern-spelers

2 november 2023 om 19:25

Thomas Müller heeft geen goed woord over voor zijn teamgenoten na de beschamende uitschakeling van Bayern München in de DFB-Pokal. Slechts een paar spelers van Der Rekordmeister bedankten na de 2-1 nederlaag tegen FC Saarbrücken de meegereisde fans. Tot groot ongenoegen van de routinier.

Volgens Sport1 namen alleen Müller, Joshua Kimmich, Leroy Sané, Mathys Tel en Bouna Sarr de moeite om in gesprek te gaan met de teleurgestelde fans van Bayern. De 34-jarige aanvaller is boos op de andere spelers. "Dit gaan we nog wel een keer nabespreken. Onze fans zijn terecht boos en we moeten ze het nodige respect tonen", zegt hij tegen ARD.

"In het voetbal kun je weleens een wedstrijd verliezen, maar wat niet te begrijpen valt, is dat we maar met drie à vier spelers de steun van de supporters respecteren", vervolgt Müller bij Sky. "Zij rijden midden in de week honderden kilometers om ons aan te moedigen. Dan kan je op z'n minst wat teruggeven", aldus de 125-voudige international.

Sportief directeur Christoph Freund nam de spelers van Bayern ook de maat. "Onbegrijpelijk hoe je zo'n slechte helft kunt spelen", foeterde hij. "Ik zag geen lef, geen tempo, geen agressie. Op die manier kan je het de tegenstander niet moeilijk maken. De overwinning van Saarbrücken was niet eens onverdiend."