EK-dagoverzicht zaterdag 14 juni 2008

EK-dagoverzicht zaterdag 14 juni 2008

15-06-2008 01:46

Hieronder treft u het dagoverzicht van VoetbalPrimeur aan. Een nieuwe service, speciaal voor de bezoekers die niet het laatste voetbalnieuws hebben kunnen volgen door vakantie of werkzaamheden. Het dagoverzicht brengt u met korte en bondige nieuwsfeiten weer op de hoogte van de actualiteit.

Rusland te sterk voor titelhouder
Griekenland verloor wederom een poulewedstrijd waardoor de uitschakeling een feit werd. Het Rusland van Guus Hiddink won met 1-0 door een treffer van Konstantin Zirjanov.
Klik hier voor het gehele bericht

Zweden in slotfase onderuit tegen Spanje
De wedstrijd tussen Zweden en Spanje leek af te stevenen op remise. In de slotfase was het echter David Villa die de Spanjaarden alsnog naar de winst schoot. Door de overwinning plaatste de ploeg van bondscoach Luis Aragones zich voor de kwartfinale.
Klik hier voor het gehele bericht


Henry uit kritiek op arbiter
Thierry Henry was na afloop van de wedstrijd tegen Nederland zeer ontevreden over de dienstdoende arbiter. De aanvaller was vooral niet te spreken over het feit dat de ploeg geen penalty kreeg na de handsbal van André Ooijer.
Klik hier voor het gehele bericht


Roemenië ergert zich aan Domenech
De bondscoach van Frankrijk heeft zich de woede op de hals gehaald van de Roemeense ploeg. Dit omdat Raymond Domenech uitspraken deed over een mogelijk opzettelijke nederlaag van Oranje tegen Roemenië.
Klik hier voor het gehele bericht