Litteken na Lazio - Feyenoord: 'Het bleek dat het best wat open stond'

Litteken na Lazio - Feyenoord: 'Het bleek dat het best wat open stond'

23-11-2023 21:19 Laatste update: 22:13
7

Bart Nieuwkoop is goed hersteld van zijn hoofdblessure die hij opliep in het Champions League-duel met Lazio. Dat vertelt de rechtsback van Feyenoord in gesprek met RTV Rijnmond. De verdediger heeft wel een flink litteken boven zijn wenkbrauw. 

Nieuwkoop moest in de uitwedstrijd tegen Lazio al vroeg in de wedstrijd het veld per brancard verlaten na een harde botsing met Lazio-speler Elseid Hysaj. De verdediger van Feyenoord kreeg vervolgens niet veel mee van wat er om hem heen gebeurde, vertelt hij. "Ik had na die klap niet gelijk door dat het open lag. Ik deed mijn handen een beetje voor mijn hoofd, uit bescherming." Dat het een flinke klap was, besefte hij wel. "Dat had ik wel door, maar het bleek dat het ook best wat open stond. Voor de rest heb ik weinig meegekregen van wat er om me heen gebeurde. 

Afgelopen maandag liet Nieuwkoop de hechtingen verwijderen. Aan de wond houdt hij echter wel een flink litteken over, maar gelukkig blijft het daarbij. "Het ziet er volgens mij weer prima uit. Het is allemaal heel goed verlopen eigenlijk. Ik heb nu geen last meer, dus dat is mooi."

Met Feyenoord bereidt Nieuwkoop zich voor op de 'belangrijke weken' die komen. "Met de Champions League die we door willen komen, en met PSV die we treffen. Zij maken weinig fouten. Maar eerst naar Excelsior." Dat wordt overigens geen makkelijke wedstrijd, denkt Nieuwkoop. "Zeker niet."