Ten Hag roemt Manchester United-tweetal: 'Absolute wereldklasse, veel uitstraling'

Ten Hag roemt Manchester United-tweetal: 'Absolute wereldklasse, veel uitstraling'

26-11-2023 20:38 Laatste update: 27-11-2023 21:18
7

Erik ten Hag heeft genoten van Andre Onana en Alejandro Garnacho tijdens Everton - Manchester United (0-3). De doelman haalde een hoog niveau, terwijl de aanvaller de wereld over ging met zijn weergaloze omhaal.

"Absolute wereldklasse", zegt Ten Hag bij Viaplay over de 'finish' van Garnacho. "Geweldig om te zien. Dit zijn de momenten waar mensen voor naar het stadion komen. Geweldig." Ook Onana kan op complimenten rekenen. "Hij speelt al een aantal wedstrijden heel erg goed. Heel veel uitstraling, geeft de achterhoede veel rust, een paar geweldige reddingen... Ja, Onana keepte een uitstekende wedstrijd."

Ten Hag zat een schorsing uit tegen Everton en bekeek de wedstrijd op Goodison Park dus vanaf de tribune. "Het was leuk om te zien", concludeert hij. Bovendien scoorden voor het eerst in lange tijd weer eens drie aanvallers met Garnacho, Marcus Rashford en Anthony Martial. "Of het vertrouwen weer terug is? Dat is te kort door de bocht. Maar ik heb vertrouwen dat ze het kunnen. Dat zeg ik ze elke dag."