Madueke kan overstappen naar Turkse hoofdstad

Turkse media: oud-PSV'er Madueke kan door samenwerking weg bij Chelsea

9 december 2023 om 14:51
Laatste update: 9 december 2023 om 15:02

Oud-PSV’er Noni Madueke kan Chelsea achter zich laten voor een avontuur bij Besiktas. Dat meldt het Turkse medium Fanatik. De transfer zou tot stand kunnen komen door een samenwerking tussen beide clubs.

In de Turkse krant vertelde Hasan Arat, de voorzitter van Besiktas, dat hij met zijn club nauwer gaat samenwerken met andere ploegen. Het zou gaan om Al Nassr, Paris Saint-Germain en ook Chelsea. Door die laatste samenwerking zou Madueke een kans kunnen krijgen om de Londenaren te verlaten. Een overstap naar Istanbul lijkt een optie te zijn in de gesprekken tussen beide clubs.

Voor Madueke zou een overstap goed kunnen zijn voor in ieder geval zijn speeltijd. Bij Chelsea krijgt de 21-jarige aanvaller bijzonder weinig speelminuten sinds zijn overstap van PSV naar Londen. Madueke maakte voor 35 miljoen euro de transfer naar Chelsea, maar sindsdien speelde hij nog niet veel. Dit seizoen kwam de Engelse buitenspeler tijdens acht wedstrijden in actie, waarvan hij twee keer in de basiself begon.