Ajax krijgt volgende transfertip voor linksbackpositie: 'Lijkt mij goede optie'

Ajax krijgt volgende transfertip voor linksbackpositie: 'Lijkt mij goede optie'

16-12-2023 14:22
53

Mike Verweij vindt Ian Maatsen een hele goede optie voor de linksbackpositie bij Ajax. Dat vertelt de clubwatcher in Kick-Off de podcast van De Telegraaf. Eerder noemde Verweij al een andere oud-Ajacied voor dezelfde plek bij de Amsterdammers.

"Hij zou een hele goede optie zijn ja", vertelt Verweij over de linksback van Chelsea. In Londen kan Maatsen op weinig speeltijd rekenen en eerder kwamen er al verhalen naar buiten dat hij weg mag. Tafelgenoot Valentijn Driessen ziet wel wat minpunten aan Maatsen. "Negen van de tien spelers die je nu van Chelsea haalt, heeft alleen maar op de bank gezeten. Chelsea heeft veertig spelers rondlopen, maar je kan er maar elf opstellen."

Eerder opperde Verweij nog een naam voor de linksbackpositie van Ajax. Hij zou ook nog eens een poging wagen bij Mitchel Bakker. De verdediger uit de eigen jeugd van Ajax, komt op dit moment uit voor Atalanta Bergamo. "Misschien dat ze eens een belletje kunnen doen naar Bakker. Die zit nu in Italië en volgens mij kan hij daar ook niet zo goed aarden. Misschien kunnen ze die een half jaartje huren."

Bekijk hieronder #DoneDeal over Feyenoord, PSV, Ajax, Joshua Zirkzee en Dani de Wit!