Verweij en Driessen geven Ajax optie voor linksbackpositie

Verweij en Driessen geven Ajax advies over linksback: 'Geef hem eens een belletje'

4 december 2023 om 18:24
Laatste update: 5 december 2023 om 11:10

Mike Verweij en Valentijn Driessen denken dat Ajax een poging moet wagen om Mitchel Bakker terug naar de club te halen. Dat vertelt het tweetal in Kick-Off de podcast van De Telegraaf. Vooral Driessen vindt dat Ar’Jany Martha te kort komt, waarna Verweij met de naam Bakker op de proppen komt.

"Dat wisten we natuurlijk bij voorbaat", vertelt Driessen over de wedstrijd van Martha tegen NEC en zijn invalbeurt tegen Olympique Marseille. "Dat leek echt helemaal nergens op. Die jongen komt gewoon veel te kort voor dit niveau. Is nog een lichtgewicht. Hoe lang hij daar nog blijft staan weet ik niet. Ik denk dat ze daar in de winter ook wel weer een nieuwe speler voor kunnen halen."

Verweij komt dan met een optie. "Misschien dat ze eens een belletje kunnen doen naar Mitchell Bakker. Die zit nu in Italië en volgens mij kan hij daar ook niet zo goed aarden. Misschien kunnen ze die een half jaartje huren. Die jongen heeft bij Leverkusen in de Bundesliga bijna elke wedstrijd gespeeld en komt ook uit de eigen jeugd. Als je die een half jaartje kan huren met een optie tot koop."

Bekijk de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, géén Hakim Ziyech bij Ajax en leven als een god in Indonesië hieronder, of luister de podcast via Spotify!