El Yaakoubi kookt over: 'Dramatisch, ik ben woedend, dit is bullshit!'

El Yaakoubi kookt over: 'Dramatisch, ik ben woedend, dit is bullshit!'

16-12-2023 21:52
54

Redouan El Yaakoubi kookt van woede na het Eredivisie-duel van Excelsior met Go Ahead Eagles. De verdediger annex middenvelder van de Kralingers vindt dat hem een loepzuiver doelpunt is ontnomen. 

El Yaakoubi leek kort na de gelijkmaker van Oscar Uddenäs de 2-1 binnen te schieten, maar arbiter Alex Bos keurde het doelpunt af vanwege een duwfout. De 27-jarige El Yaakoubi reageert verbolgen. "Ik snoep de bal gewoon af. Het is eerder hands, dan dat het geen doelpunt is. Bij elk buitenspelmoment laten ze het helemaal doorspelen en nu móést hij per se fluiten. Ik vind het dramatisch, ik ben écht woedend", loopt hij leeg voor de camera van ESPN.

De Excelsior-speler voelt zich ernstig benadeeld. "Ik zeg je eerlijk, ik ben hier echt niet te spreken over. Dit is bullshit. Waarvoor heb je een VAR dan? Als je twijfelt als scheidsrechter, fluit dan gewoon niet. Dat doe je de hele wedstrijd niet en dan moet je nu per se fluiten. Er is mij gewoon een goal ontnomen."

El Yaakoubi kopte diep in blessuretijd ook nog op de lat, waardoor Excelsior bleef steken op een 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)