Azarkan laat van zich horen: 'Neem de komende dagen goed m'n rust'

Azarkan laat van zich horen: 'Neem de komende dagen goed m'n rust'

17-12-2023 16:08
5

Marouan Azarkan heeft van zich laten horen na zijn vervelende blessure in het Eredivisie-duel van FC Utrecht met RKC Waalwijk. De 22-jarige vleugelspits benadrukt dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. 

Azarkan kwam tegen RKC Waalwijk hard in botsing met Aaron Meijers. Hij moest per brancard van het veld worden gedragen en ging voor nader onderzoek naar het ziekenhuis. "Hij was bij, maar hij keek wat moe uit zijn ogen. Hij heeft echt wel een tik gehad", zei een geschrokken Ron Jans, die vermoedde dat de aanvaller een hersenschudding had opgelopen. Die voorspelling komt uit, maar de schade valt verder mee.

'Bedankt voor alle lieve berichtjes, het gaat goed met me', laat Azarkan zelf weten via Instagram. 'Heb er alleen een hersenschudding aan over gehouden. Ik neem de komende dagen even goed m’n rust en dan hoop ik dat ik weer snel op het veld kan staan.'

Azarkan viel zaterdag na 73 minuten in, maar ging een kleine tien minuten later weer naar de kant. Utrecht kwam thuis tegen RKC niet verder dan een 1-1 gelijkspel.