Update: Real Betis bevestigt contractverlenging Isco met filmpje met Ali G

Update: Real Betis bevestigt contractverlenging Isco met filmpje met Ali G

28-12-2023 15:01 Laatste update: 14:58
21

Isco lijkt een nieuw contract te gaan tekenen bij Real Betis. Volgens Fabrizio Romano heeft de herboren middenvelder het aanbod van de Spaanse subtopper geaccepteerd.

Isco zal zijn contract tot juni 2027 verlengen en ook fors meer gaan verdienen. Volgens eerdere berichtgeving van Mundo Deportivo wilde de club 10 miljoen euro uittrekken voor de contractverlenging. Real Betis contracteerde de middenvelder afgelopen zomer voor één seizoen. De spelmaker dreigde in de vergetelheid te raken na een periode als bankzitter bij Real Madrid. De veelbelovende opmars van Isco naar de top van het voetbal was even tot stilstand gekomen, maar Betis behield vertrouwen in de Spaanse voetballer.

Dit vertrouwen heeft Isco dubbel en dwars uitbetaalt. De spelmaker wordt gezien als één van de absolute smaakmakers in La Liga. Naast zijn geweldige prestaties op het veld, blijkt hij ook een voorbeeld voor de rest van de groep in de kleedkamer. Betis-trainer Manuel Pellegrini heeft Isco al meerdere keren geprezen om zijn gedrag. Daarnaast hield Isco rekening met de financiële situatie van Betis toen hij arriveerde. "Hij leverde geen problemen op, hij kwam met absolute normale salariseisen", aldus Pellegrini.

Update: Real Betis heeft via de officiële kanalen de contractverlenging van Isco wereldkundig gemaakt. Dat doen de Beticos door middel van een bijzonder filmpje met Ali G in de hoofdrol. Bekijk 'm hier: