Ten Hag kan snel weer beschikken over Argentijnse grinta: 'Altijd doorgaan'

Ten Hag kan snel weer beschikken over Argentijnse grinta: 'Altijd doorgaan'

28-12-2023 15:59 Laatste update: 18:04
51

Lisandro Martinez is op de weg terug bij Manchester United. Dat vertelt de Argentijnse verdediger in een interview op de clubkanalen van de Engelse ploeg. 

"Het gaat goed met mij, echt waar. Mijn herstel verloopt fantastisch, maar we moeten geduldig zijn. Het gaat zoals ik wil. Ik voel me sterk", vertelt de 25-jarige Martinez, die nog maar eens benadrukt hoe erg hij het naar zijn zin heeft bij Manchester United en hoe dankbaar hij zich voelt. 

"Je moet dankbaar zijn. Kijk naar deze plek, naar dit logo. Kijk naar het stadion, de mensen, de passie. Je moet voor je mensen vechten, voor iedereen. Als ik eraan denk, voel ik gelijk weer veel emoties. Het is heel belangrijk voor mij."

Martinez vervolgt zichtbaar geëmotioneerd. "Het gaat niet alleen om jou, het gaat om miljoenen en miljoenen mensen. We moeten nederig zijn. Met beide benen op de grond en gaan, gaan, gaan. Niet stoppen. Geen excuses."

Martinez raakte in september geblesseerd en moest onder het mes. Naar verwachting kan hij volgende maand zijn rentree maken voor de ploeg van manager Erik Ten Hag.