'Fenerbahçe wil toeslaan en Ten Hag afhelpen van bankzitter van 60 miljoen'

'Fenerbahçe wil toeslaan en Ten Hag afhelpen van bankzitter van 60 miljoen'

6 januari - 08:27
17

Fenerbahçe heeft Anthony Martial op de korrel. Volgens Turkse media wil de topclub Manchester United van de aanvaller afhelpen die dit seizoen uit zijn contract loopt op Old Trafford. 

Volgens het Turkse Takvim is Fenerbahçe meer dan geïnteresseerd in Martial, die een bijrol speelt bij United onder Erik ten Hag. De Fransman speelde dit seizoen een kwart van de speelminuten en wordt vooral als wissel ingebracht wanneer het aanvallend niet loopt bij The Red Devils en staat op één goal en één assist. De korte contractduur van de speler is ook interessant voor Fenerbahçe, dat al een bod van acht miljoen euro zou hebben neergelegd.

Martial kwam in 2015 over van AS Monaco en kostte United destijds 60 miljoen euro. De aanvaller maakte bij zijn komst grote indruk bij de club, maar heeft dat de afgelopen tijd niet weten door te zetten. In 2022 maakte Martial het seizoen op huurbasis al af bij Sevilla. Fenerbahçe hoopt vanwege de goede relatie met United relatief goedkoop toe te slaan. De Turkse club haalde Fred al op bij United en stuurde zelf Altay Bayindir richting Manchester. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!