Gerucht uit Frankrijk: Paris Saint-Germain klopte aan bij Feyenoord

Gerucht uit Frankrijk: Paris Saint-Germain klopte aan bij Feyenoord

8 januari - 15:45 Laatste update: 9 januari - 10:01
59

Dávid Hancko stond hoog op het wensenlijstje van Paris Saint-Germain. De kampioen van Frankrijk is op zoek naar een vervanger voor de geblesseerde Milan Škriniar, maar vindt de Feyenoorder te duur om in te lijven.

Dat meldt Santi Aouna, journalist van het Franse medium Foot Mercato. Aouna berichtte afgelopen zomer als eerste over de transfer van Stengs naar Feyenoord. Naast het feit dat het prijskaartje van Hancko hoog was, wilde Feyenoord de defensieve leider liever niet in januari laten gaan. Verder kwam PSG uit bij Kevin Danso (RC Lens) en Jean-Clair Todibo (OGC Nice).

Aouna meldt verder dat de Parijzenaren druk bezig zijn om versterkingen binnen te halen. Antonio Silva (Benfica), Gonçalo Inacio (Sporting Portugal) en Raphaël Varane (Manchester United) zouden ook in beeld zijn. Wat in ieder geval zeker is, is dat PSG actief op zoek is naar een nieuwe centrale verdediger en een rechtsback tijdens deze winterse transferperiode.

Hancko verlengde in december nog zijn contract bij Feyenoord tot medio 2028. Hij kwam tot nu toe tot 69 officiële duels voor de Rotterdammers. Vijf keer wist hij het net te vinden en hij leverde zes assists af.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!