Feyenoord richt zich op komst Assignon

'Vleugelverdediger van Stade Rennes moet Feyenoord versterken'

25 januari om 19:35
Laatste update: 25 januari om 19:44

Feyenoord heeft zijn vizier gericht op Lorenz Assignon, een rechtsback die onder contract staat bij Stade Rennes. De Fransman zou ontevreden zijn bij zijn club en Feyenoord oriënteert zich op de komst van een concurrent voor Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop.

Assignon is 23 jaar en ligt tot medio 2027 vast bij Stade Rennes, maar door zijn situatie bij de club ziet Feyenoord kans om toe te slaan. L'Equipe weet te melden dat de kans bestaat dat Assignon mogelijk deze week nog vertrekt bij de club uit de Ligue 1.

De reden achter de onvrede is het feit dat Assignon in eerste instantie werd gezien als de gedoodverfde opvolger van Hamari Traoré, die in de zomer naar Real Sociedad vertrok. Trainer Bruno Genesio gaf de back de kans, maar sinds Julien Stéphan het van Genesio overnam is de speeltijd van Assignon geslonken. Middenvelder Benjamin Bourigead krijgt zelfs regelmatig de voorkeur als back.

Eerder werd gemeld dat Feyenoord zich richt op Kevin Mbabu, maar de back van Fulham is momenteel verhuurd aan FC Augsburg, dat niet van plan lijkt afscheid te nemen van de verdediger. De club uit de Bundesliga zou een vergoeding willen zien.