'Concurrentie voor Feyenoord: Galatasaray bekijkt doelwit van Stade Rennes'

'Concurrentie voor Feyenoord: Galatasaray bekijkt doelwit van Stade Rennes'

26 januari - 12:31
9

Feyenoord krijgt concurrentie in de strijd om rechtervleugelverdediger Lorenz Assignon. Volgens L'Équipe heeft ook Galatasaray diens oog laten vallen op de 23-jarige Fransman van Stade Rennes.

Het is bekend dat Feyenoord meerdere rechtsbacks bekijkt. Assignon is een van de namen die op de lijst prijkt. Galatasaray dreigt Sacha Boey kwijt te raken aan Bayern München, waardoor de Turkse club de markt op gaat voor een opvolger. Het Franse medium benadrukt dat Rennes nog geen enkel bod heeft ontvangen voor Assignon. Wel zou Feyenoord een aanbieding voorbereiden.

Assignon komt uit de opleiding van Rennes en speelde dit seizoen tot dusver veertien Ligue 1-wedstrijden. Als Feyenoord doorpakt, wordt hij in Rotterdam-Zuid de concurrent van Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop. 

Sacha Boey
Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Bayern een bod van 25 miljoen euro, plus vijf miljoen euro aan bonussen, ingediend bij Galatasaray. De onderhandelingen lopen naar verluidt nog. Op de achtergrond zijn de Turken dus bezig met het aantrekken van een vervanger.