'Feyenoord-doelwit wil graag naar Nederland en wacht op huurvoorstel'

'Feyenoord-doelwit wil graag naar Nederland en wacht op huurvoorstel'

28 januari - 19:38
23

Feyenoord-doelwit Lorenz Assignon ziet een verhuizing van Stade Rennes naar De Kuip 'enorm zitten'. Dat meldt 1908 zondagavond. De 23-jarige rechtsback staat bij Feyenoord hoog op de lijst met kandidaat-versterkingen.

Assignon zit op dit moment in de wachtkamer: Feyenoord moet eerst actie ondernemen, want van een concreet voorstel vanuit Rotterdam is nog geen sprake. Gebeurt dat wel, dan kan de Franse rechtsback (23) serieus kan gaan nadenken over een mogelijke transfer.

Assignon zou door een gebrek aan speeltijd ongelukkig zijn bij Stade Rennes. De belangstelling van Feyenoord - en naar verluidt Galatasaray - lijkt dan ook met open armen te zijn ontvangen door de vleugelverdediger, die zichzelf weer in de kijker wil spelen.

Rennes staat volgens 1908 'niet onwelwillend' tegenover een vertrek van Assignon, die vorig seizoen nog het mooiste doelpunt van het seizoen maakte in de Europa League. Feyenoord gaat naar alle waarschijnlijk een huurvoorstel indienen, maar heeft meer ijzers in het vuur. Kevin Mbabu, door Fulham uitgeleend aan FC Augsburg, is de belangrijkste naam.