Dessers geniet interesse uit de Serie A

'Voormalig Eredivisie-topscorer in verband gebracht met terugkeer naar Serie A'

31 januari om 09:40
Laatste update: 31 januari om 09:41

Cyriel Dessers staat in de concrete belangstelling van Hellas Verona en Torino. Dat nieuws brengt Sky Sport Italia dinsdagavond. Dessers is de laatste tijd uitstekend in vorm bij Rangers FC en zou terug kunnen keren in de Serie A.

De 29-jarige Nigeriaans-Belgische voetballer is geen onbekende in Italië. Vorig seizoen speelde hij in de Serie A voor Cremonese. Daar scoorde hij zeven keer en was hij twee keer aangever in 29 duels. Afgelopen zomer nam het Schotse Rangers hem voor zo’n vijf miljoen euro over. In Schotland worstelde Dessers aanvankelijk met zijn vorm, maar de spits lijkt nu helemaal terug in vorm te zijn. Hij scoorde in elk van zijn vier laatst gespeelde wedstrijden voor Rangers.

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio van Sky Sport Italia doet Verona er alles aan om Dessers terug te halen naar Italië. Verona stond op het punt om de Ier Adam Idah te huren van Norwich City, maar hij lijkt voor Celtic te gaan kiezen. Naast Verona zou ook Torino de voormalig spits van onder meer Feyenoord volgen. Dessers zou als tweede keus gelden, voor het geval dat Rafa Mir van Sevilla onhaalbaar blijkt.