'Feyenoord schrikt zich hoedje van vraagprijs van 10 miljoen voor Franse back'

'Feyenoord schrikt zich hoedje van vraagprijs van 10 miljoen voor Franse back'

31 januari - 08:48 Laatste update: 09:36
25

Feyenoord is nog steeds geïnteresseerd in Stade Rennes-verdediger Lorenz Assignon, maar de Fransman is onder de huidige condities onhaalbaar voor de Rotterdammers. Feyenoord zet eigenlijk in op een huurdeal, de Fransen willen Assignon enkel laten gaan voor een torenhoge vraagprijs.

Volgens het Franse L'Équipe wil Stade Rennes minimaal tien miljoen euro zien voor Assignon. Een bedrag wat Feyenoord nu niet wil en kan ophoesten. Assignon staat nog altijd op de lijst van potentiële versterkingen in Rotterdam, maar dan moet Rennes wel flink wat water bij de wijn doen. Feyenoord zette oorspronkelijk in op een huurdeal met een optie tot koop. 

Feyenoord schrok niet als enige club van de vraagprijs van Rennes. Ook Galatasaray is geïnteresseerd in Assignon. De Turken zien in de Fransman de vervanger van de naar Bayern München vertrokken Sacha Boey. Galatasaray kwam met een bod van vier miljoen euro, maar dat werd door Rennes resoluut van tafel geveegd, waarna ook de Turken de vraagprijs te horen kregen. Ook AFC Bournemouth en Olympique Marseille zouden tot de geïnteresseerden behoren.

Feyenoord wil nog altijd graag een rechtsback aan de selectie van trainer Arne Slot toevoegen. Assignon en Kevin Mbabu zouden daarvoor de belangrijkste kandidaten zijn. Bij eerstgenoemde zitten die onderhandelingen dus muurvast. De focus ligt bij Feyenoord nu op het binnenhalen van het belangrijke target Lucas Rodríguez van Liverpool Montevideo. Voor de aanvaller tellen de Rotterdammers zo'n tien miljoen euro neer.